06-27406044   info@onroerendgoedefotos.nl

Werkwijze

Ex- en interieur fotografie is een specialisme die zijn vruchten afwerpt als het door een professional gedaan wordt . Elke foto moet namelijk tot de verbeelding spreken. Een eerste indruk maak je maar één keer. En die kans wilt u optimaal benutten.

Het is voor mij een must en tevens mijn passie om zulke sfeervolle beelden te produceren. Hiervoor is het belangrijk om oog voor detail, compositie en licht te hebben. Ik bekijk daarom de ruimtes die ik fotografeer vanuit het perspectief van een potentiële koper/huurder. Met aandacht voor het beste resultaat, help ik u het beste van uw woning naar voren te brengen.

Hiervoor gebruik ik de nieuwste professionele apparatuur en software. Het beste resultaat wordt bereikt door gebruik te maken van natuurlijk licht. Dit in combinatie met kunstlicht verkregen uit de interieurverlichting. Hierdoor wordt de juiste sfeer overgebracht zoals het werkelijk is. De foto’s worden in 2 verschillende formaten geleverd; één voor het internet en één voor drukwerk.

Om het beste resultaat te verkrijgen worden de foto’s na de fotosessie zorgvuldig digitaal bewerkt. En dit gehele proces zorgt ervoor dat uw object tussen het grote aanbod uitspringt. Uit onderzoek van Funda blijkt dat professionele foto’s 50% vaker bekeken worden! Hierdoor verhoogt u de kans op meer bezoekers en versnelt daardoor de verkoop/verhuur van uw woning/kamers.

Bekijk hier wat de nabewerking voor verschil in kwaliteit maakt.

Stappenplan

  1. Allereerst zal er op zo kort mogelijke termijn een afspraak gemaakt worden op een tijd en datum dat het u schikt. Dit is ook deels afhankelijk van het soort fotografie dat u kiest (zie hieronder voor meer informatie).
  2. Voordat de fotosessie plaatsvindt, is het van belang dat het gehele interieur volledig opgeruimd is. Er moeten dus geen objecten in beeld komen die de aandacht trekken. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer waar veel flesjes staan, of een bureaublad met een hoop spullen er nog op. Ook de bedden moeten netjes opgemaakt zijn. Een fotosessie duurt ongeveer een uur (afhankelijk van het aantal gewenste foto’s)
  3. Binnen 48 uur zult u per e-mail een link ontvangen waarmee u de foto’s kunt downloaden.

Neem gerust contact op als u vragen of andere wensen heeft.

Soorten fotografie

U kunt kiezen uit 2 soorten fotografie; fotografie overdag en bij schemer. Fotografie overdag geeft al aan dat dit gedaan wordt bij normale lichtomstandigheden. Sfeerfotografie vindt plaats rond zonsondergang. Hierdoor kunnen er sfeervolle lichteffecten ontstaan. Tevens is de nabewerking anders dan bij fotografie overdag. Er wordt meer sfeer gecreëerd door met licht te spelen.

Overdag

Schemer